AziŽ - IndonesiŽ

IndonesiŽ
Startpagina
 

_

 

     

    Reisverslag Heleen Hoek - 2010

Voor een compleet luie vakantie gaat Heleen in 2010 met haar goede vriend Vic naar Bali. Dat vakantie niet altijd avontuur moet zijn, weet ze heel mooi te beschrijven, compleet met leuke informatie over dit paradijselijk eiland.
 
 

    Reisverslag Pasca Nabben - 2008

Pasca en John reisden in het voorjaar van 2008 naar het Indonesische eiland Sulawesi. Een niet zo voor de hand liggend reisdoel tussen de Banda- en Sulawesi zee. Onder leiding van een gids en een chauffeur reizen ze van zuid naar noord door het land. Pasca beschrijft op bijna professionele wijze het land, de vriendelijke bevolking en hun eigen belevenissen.
 

    Reisverslag Marina Snaaijer - 2007

Marina en Frans Snaaijer maakten in 2007 een ongebruikelijke reis naar eilanden in de Banda zee. De Molukken! Marina vertelt op haar gebruikelijk boeiende manier over de eilanden en de mensen die er leven. Aan bod komen o.a. Ambon, Banda Eilanden, Saparua, Ternate, Tidore en veel meer.
 
 

    Reisverslag Dirk Dewulf - 1999

Dirk Dewulf reisde in 1999 naar Sulawesi, Bali, Java en Lombok. Hij staat in zijn verslag vooral stil bij de verschillende volksgroepen die in IndonesiŽ leven. Na lezing ga je direct boeken.

 
 

    Reisverslag Joyce Frey - 1997

Joyce Frey reisde in 1997 met haar persoonlijke gids, Adi, door Bali, Java en Sumatra. Deze semi professional beschrijft uitvoerig haar belevenissen tijdens de bezoeken aan die eilanden.

 
 

 

 

IndonesiŽ: 46 x groter dan Nederland - 240 miljoen inwoners (2009)