AziŽ - India

India
Startpagina
 

_

 

     

    Reisverslag Ton Stegers en Ria Prins - 2008

Ton en Ria maakten een reis naar Rajasthan in het noorden van India. Zij raakten zwaar onder de indruk van het totaal andere leven in de grote steden en het platteland. Van de Thar woestijn, tegen de Pakistaanse grens komen ze in het beroemde Varanasi in het noordoosten. De Taj Mahal werd ook niet vergeten. Een verhaal met emotie en humor.
 

    Reisverslag Tjitske en Wiebe Idsinga - 2003

Wiebe en Tjitske vangen ook hun reis aan in Delhi. Zij trekken oostwaarts door het land en komen in Agra, Varanasi en het Phewa meer om vervolgens door te reizen naar Nepal. Ze vertellen zeer verhelderend hoe het er aan toe gaat in Varanasi aan de oever van de Ganges. Een verhelderend verhaal over het leven in dit land, vol traditie. Hun einddoel is Kathmandu.
 

    Reisverslag Joyce Frey - 1998

Joyce beschrijft weer een heel ander deel van India. Het zuidwesten. De provincies Goa en Kerala. Het is een volslagen andere vakantie in een totaal ander deel, het uiterste puntje van het imposante land. Vanuit haar standplaats Calangute in Goa gaat ze een weekje "logeren" in Kerala. Wat had de gids in zijn thee dat zij niet had? Na terugkomst wordt ze als verloren dochter warm onthaald.
 

 

 

India: 79 x groter dan Nederland - 1,16 miljard inwoners (2009)